0
Specialisti
0
Clienti lunar
Program NON STOP

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Profesionalism

De peste 20 de ani, ne dedicam vanzarii de anvelope si jante, diversificandu-ne produsele pentru a acoperi toate nevoile clientilor.

SFINX COM este societate cu capital 100% romanesc. Cumparand de la SFINX COM incurajati forta de munca romaneasca, pentru ca odata cu cresterea companiilor romanesti vine si oferta de noi locuri de munca. Este datoria noastra a tuturor sa facem tot ce este posibil pentru a proteja locurile de munca din Romania.

Incredere inspirata

Sfinx COM este dealer oficial al celor mai renumiti producatori de anvelope: Michelin, Goodyear Dunlop, Pirelli Tyres, Nokian Tyres, Vredestein, Hankook, Bridgestone si Firestone si de asemenea avem contract cu doi dintre cei mai mari wholleseller de anvelope din Europa. Nefiind reprezentantul unic al nici unui producator de anvelope nu suntem nevoiti sa va recomandam doar o anumita marca. In acest fel avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri solutii variate si personalizate care sa corespunda cat mai bine nevoilor lor specifice. Pentru noi este important sa gasim solutia optima pentru client, nu sa vindem o anumita anvelopa.

Angajati calificati

Avand in vedere faptul ca viitorul unei societati depinde in mare parte de calificarea angajatilor din domeniul, societatea noastra acorda o atentie deosebita formarii acestora, astfel angajatii nostri au o experienta deosebita in domeniul anvelopelor.

Foto

Experienta

Ne putem mandri cu o experienta acumulata pe parcursul a 20 ani de activitate. Pe parcursul existentei am evoluat foarte mult iar in domeniul nostru am ajuns in top.
Pe acest drum al evolutiei am intampinat foarte multe dificultati si probleme pe care de-a lungul anilor le-am rezolvat eficient, de aceea afirmam cu mandrie ca avem experienta in domeniu.